субота, 30. јул 2011.

Крадљивац љубави

Ставио сам чарапу на главу и кренуо у ноћ, док црни облаци, као преторијанска гарда скривају звезде на небу и таму чине још мрачнијом. Решио сам да украдем барем мрву љубави из твога срца. Немој да морам да правим галаму и да много лупам, пробудим комшије. Остави прозор одшкринут,  па да се увучем у твоју собу, тихо легнем поред тебе, душу огрејем, мирис коже твоје осетим, још једном од узбуђења се, к'о клинац неки, најежим.Ноћ је ова за то створена...Чекај ме, овај пут неће успети да ме заустави нико. Ни војска, ни полиција, ни паравојне формације, љубав ове ноћи маршира испред мене.

недеља, 24. јул 2011.

Оглас

Услед непредвиђених околности и неочекиваног сплета догађаја остао сам без инспирације. Молио бих све заинтересоване особе које сматрају да би могле да буду адекватна инспирација у неком наредном периоду да се обавезно јаве. У питању је виши интерес и судбина овог блога.

На конкурс могу да се јаве све заинтересоване особе женског пола без обзира на висину, тежину, боју очију, дужину ногу, величину груди, струка и број ципела. Надрндане, које стално нешто зановетају неће ући у избор, тако нека не губе време беспотребно.

О резултатима конкурса бићете лично обавештени. Конкурс је отворен до даљњег, односно док  ми срце поново не заигра и не почнем да замуцкујем. Вашу понуду можете оставити испод овог огласа у коментарима, а једночлана комисија за избор инспирације ће вас контактирати. Хвала унапред.

П.С. Победница ће бити адекватно награђена искреним емоцијама и затрпана љубавним порукама док не полуди (секс није искључен) , а све остале учеснице добиће утешне награде, а сада поштовани слушаоци музика из студија...


четвртак, 21. јул 2011.

Снови дечачки...

Тако тиха, деловала си забринуто. Питао сам да ли могу да помогнем, а ти си се само насмејала и казала:
- Дечаче мој, а шта мислиш да коначно одрастеш.
Твоја плава коса и груди као јабуке скривене испод беле летње хаљине, опчиниле су ме. Сигурно, бићу жив још два дана...